Együttműködés = együtt működés

Büszkék vagyunk arra, hogy a térség legjobb Egyesületeivel tudunk együttműködni; egyben köszönjük a Hvg Kiado Zrt. támogatását! @PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért ❤️Hagyomány és elkötelezettség❤️ "Köszönjük szépen dr. Budaházy Györgynek, a Rotary Club Mosonmagyaróvár elnökének, hogy közvetítésével csodás könyvek érkeztek a HVG kiadótól, immár másodszorra, egyesületünkhöz. A kiadványokat az Aktív Szigetköz gyermekszemmel fotópályázatunkon adjuk majd a díjazottaknak. Fotózásra fel gyerekek! Az aktivszigetkoz@gmail.com címre várjuk a fotókat!"


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Rotary Club Mosonmagyaróvár

Adószámunk:
18527421-1-08
Számlaszám:
11737076-23736632

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csillag utca 26.

Hogyan lehet valaki a Rotary tagja?

A Rotary nem egy titkos szervezet, ellenkezőleg, tevékenységét igyekszik a legnagyobb nyilvánosság mellett végezni. Az ország 55 klubja várja leendő barátait. Látogasson el a legközelebbi klubba, ismerkedjen meg a tagokkal és a klub tevékenységével. A Rotary nem mozgalom, nem lehet „csak úgy” belépni: tag csak az lehet, akit meghívnak a klubba, és taggá válásához elnyeri két Rotary klubtag ajánlását. Ezután a klub vezetősége, illetve a klubtagok titkos szavazással döntenek a jelölt tagságáról.


Miért legyél Rotarys?

Mert sokkal jobb adni… szeretetet, időt, odafigyelést, ajándékot, adományt, tudást. Mert új ismeretekre tehetünk szert, kipróbálhatjuk magunkat sok területen, ami nem kapcsolódik a szakmánkhoz. Mert ki ne szeretne barátokkal utazni, kirándulni, zenét hallgatni? Mert bárhová utazunk a nagyvilágban, mindenhol egy önzetlen Rotarysra lelünk.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba