Dr. Budaházy György elnökünk, és Fekete András kincstárnokunk személyesen

Ágnes Szukhentrunk doktornő a Mosoni Gyermek-rendelőben nap mint nap találkozik rászorulókkal, nehéz helyzetben lévőkkel - így nem véletlen hogy évek óta együttműködünk az Adventi időszakban. György Budaházy elnökünk, és András Fekete kincstárnokunk személyesen "helyettesítették" a Mikulást. Az idei évben ismét 10 család ünnepét tudjuk szebbé tenni. Mindenhova nem érünk oda... de ahol tudunk; segítünk! ❤️


Képgaléria


Hogyan lehet valaki a Rotary tagja?

A Rotary nem egy titkos szervezet, ellenkezőleg, tevékenységét igyekszik a legnagyobb nyilvánosság mellett végezni. Az ország 55 klubja várja leendő barátait. Látogasson el a legközelebbi klubba, ismerkedjen meg a tagokkal és a klub tevékenységével. A Rotary nem mozgalom, nem lehet „csak úgy” belépni: tag csak az lehet, akit meghívnak a klubba, és taggá válásához elnyeri két Rotary klubtag ajánlását. Ezután a klub vezetősége, illetve a klubtagok titkos szavazással döntenek a jelölt tagságáról.


Miért legyél Rotarys?

Mert sokkal jobb adni… szeretetet, időt, odafigyelést, ajándékot, adományt, tudást. Mert új ismeretekre tehetünk szert, kipróbálhatjuk magunkat sok területen, ami nem kapcsolódik a szakmánkhoz. Mert ki ne szeretne barátokkal utazni, kirándulni, zenét hallgatni? Mert bárhová utazunk a nagyvilágban, mindenhol egy önzetlen Rotarysra lelünk.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba