A Család- és Gyermekjóléti Központ Mosonmagyaróvár és térsége intézményben jártunk.

A Család- és Gyermekjóléti Központ Mosonmagyaróvár és térsége intézményben jártunk. Ahol a szükség, ott a segítség... ❤️ Nehéz helyzetű családoknak tudjuk idén is szebbé tenni az ünnepeket Novics Bernadett az intézmény vezetője hálás szívvel méltatta munkánkat és mondott köszönetet az adományok átadása alkalmával. György Budaházy elnökünk elkötelezettségünkről és hosszú távú segítő szándékunkról biztosította az intézményt.


Képgaléria


Hogyan lehet valaki a Rotary tagja?

A Rotary nem egy titkos szervezet, ellenkezőleg, tevékenységét igyekszik a legnagyobb nyilvánosság mellett végezni. Az ország 55 klubja várja leendő barátait. Látogasson el a legközelebbi klubba, ismerkedjen meg a tagokkal és a klub tevékenységével. A Rotary nem mozgalom, nem lehet „csak úgy” belépni: tag csak az lehet, akit meghívnak a klubba, és taggá válásához elnyeri két Rotary klubtag ajánlását. Ezután a klub vezetősége, illetve a klubtagok titkos szavazással döntenek a jelölt tagságáról.


Miért legyél Rotarys?

Mert sokkal jobb adni… szeretetet, időt, odafigyelést, ajándékot, adományt, tudást. Mert új ismeretekre tehetünk szert, kipróbálhatjuk magunkat sok területen, ami nem kapcsolódik a szakmánkhoz. Mert ki ne szeretne barátokkal utazni, kirándulni, zenét hallgatni? Mert bárhová utazunk a nagyvilágban, mindenhol egy önzetlen Rotarysra lelünk.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba